BigMouth Studio

Sweet Bourbon is in de laatste fase van de opnames voor een nieuw album. Deze studiodag, 25 januari 2020, wordt aandacht besteed aan het toevoegen van gastmuzikanten. Als eerste zijn de BHorns aan de beurt: Dennis van Alst (trompet), Julian Sprengers (tenorsax), Liesbeth Coopmans (altsax). Vervolgens Fat Harry (gitaar) van Fat Harry &Fuzzy Licks.

Kerst en Sweet Bourbon!

Sweet Bourbon en Kerst! Maak van kerst het feest wat je wenst, waar je je goed bij voelt en maak er vooral een ontspannen periode van. Gezelligheid is wat je er zelf van maakt en daar hoort vanzelfsprekend muziek bij. Ik zou zo zeggen draaien die muziek van Sweet Bourbon! Klik op Fijne feestdagen voor Spotify!

sweet bourbon studio

Onder leiding van producer Leon Bartels (o.a. van Popa Chubby) gaat Sweet Bourbon weer de studio in. Na de albums Live At Trianon en Night Turned Into Day zal het derde album voornamelijk weer uit eigen werk bestaan. Start 1-2-3- november 2019!

Troisdorfer Bluesclub

Mit der Gründung des gemeinnützigen Vereins
“Troisdorfer Bluesclub e. V.” soll Troisdorf eine neue Anlaufstelle für alle interessierten Bluesmusiker und -fans erhalten. Zweck des Vereins ist die Förderung der Bluesmusik z. B. durch die Durchführung von musikalischen Veranstaltungen im Bereich des Blues und verwandter Richtungen sowie die Vermittlung von Kontakten regionaler Amateurmusiker.

Blues aan de Runde!

Blues aan de Runde Festival timmert al aardig aan de weg. Wil binnen een paar jaar uitgroeien tot een waardig kwaliteitsfestival. Hun missie is het promoten van de bluesmuziek en aanverwante muziekstijlen! Nu met o.a. SWEET BOURBON!

POLDERPOP

POLDERPOP GAAT DOOR!

Met onder andere 10 augustus SWEET BOURBON.

SURFROCK

SWEET BOURBON 16 juni Open Air Festival

BLUESNIGHT Beek-Ubbergen

ZATERDAG 11 mei 2019 Beek-Ubbergen BLUESNIGHT SWEET BOURBON.

Manifesto Hoorn

Blues On Sunday Live. Radio501 Blues On Sunday LIVE start weer op Zondag. De shows worden live opgenomen voor het radio programma.

2019 SWEET BOURBON

Begonnen in 2014 met een vliegende start en veel eigen werk, is Sweet Bourbon al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse clubcircuit.

De vijf jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met een debuut album, 2 singles, aantal clips en vele live shows in binnen- en buitenland, heeft Sweet Bourbon laten zien dat ‘they’re here to stay’. 

Met René van Onna lead vocals, Roeland van Laer basgitaar, Chris Janssen gitaar, Willem van der Schoof  toetsen (award beste hammond toetsenist 2015) en vanaf begin 2018 de jonge Italiaanse drummer Ruben Ramirez en de fantastische backing vocals van Suzan Wattimena en Laura van der Vange is Sweet Bourbon een lust voor oor en oog!

In augustus 2017 verscheen het album ‘Night Turned Into Day’ het nieuwe album van Sweet Bourbon. De release van dit album verraste iedereen. Een gevarieerd aantal songs van eigen hand verstevigde Sweet Bourbon zich in het in het boven segment van het club circuit. De invloeden van Rock, Blues, Jazz en Soul leverde de band een stevige southern rock stijl op. De vele positieve binnen- en buitenlandse recensies en airplay van Johan Derksen en Mart Smeets leverde veel aandacht op.

Het neerzetten van de shows in de diverse internationale clubs blijft elke keer weer een mooie uitdaging. Voor Sweet Bourbon is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geworden om on the road te zijn. De inspiratie en motivatie die de live optredens opleveren is Sweet Bourbon weer begonnen met het schrijven van een volgend album.

Informatie, muziek, clips en fotomateriaal is te vinden op de website van Sweet Bourbon, spotify, deezer, applemusic, amazonnmusic en alle social media.