Music maker recensie.

Music maker het toonaangevende Nederlands magazine en lijfblad voor de muzikant. Alles over songs schrijven, repeteren, optreden en opnemen. Recensies en live verslagen!

ROCKMUZINE

RockMuZine brengt jou het laatste rocknieuws, rockverslagen en rockrecensies! Sweet Bourbon – Born A Rebel recensie door Bas Hermans.

Born A Rebel Official Music | Video inspired by Born Free with Tom Fugle.

Sweet Bourbon – Album Born A Rebel

Official Music | Video inspired by Born Free with Tom Fugle.

NEW Album BORN A REBEL

HERE IT IS! Promo of the title song BORN A REBEL.

New album by SWEET BOURBON. Release May 20 2020.

PROMO

ORDER

BREBL & Sweet Bourbon

Brebl ademt het idee dat iedereen die graag iets moois aan Nijmegen wil toevoegen de kans moet krijgen om daar op een laagdrempelige manier mee te starten. Inmiddels is Brebl een begrip en liggen bij recensenten de vergelijkingen met oude en nieuwe podia hoog in de pen. Brebl ademt nostalgie, levenslust en vernieuwing. Sweet Bourbon 5 april 2020 15:00u!

COUNTDOWN CAFÉ Kees Baars

We schrijven medio jaren 70(Kees baars). Ik studeerde Nederlands, maar bepaald niet met een concreet doel in mijn achterhoofd. Meer bij gebrek aan een beter idee. Bovendien stak ik meer tijd in mijn hobby muziek, want dat vond ik pas écht leuk. Ik wilde dan ook best wel iets in de muziek gaan doen, maar ja, wat? En hoe? Hoewel ik geenszins de indruk wil wekken dat alles in mijn carrière mij op verschillende presenteerblaadjes is aangereikt, moet ik dit verhaal toch beginnen met vast te stellen dat mijn entree in de wereld van de popmuziek een inkoppertje van de eerste categorie was. Nu Countdown Café met Sweet Bourbon. Opnames 15 juni 2020. Uitzending 20 juni 2020 19:00u / 21:00u.

BigMouth Studio

Sweet Bourbon is in de laatste fase van de opnames voor een nieuw album. Deze studiodag, 25 januari 2020, wordt aandacht besteed aan het toevoegen van gastmuzikanten. Als eerste zijn de BHorns aan de beurt: Dennis van Alst (trompet), Julian Sprengers (tenorsax), Liesbeth Coopmans (altsax). Vervolgens Fat Harry (gitaar) van Fat Harry &Fuzzy Licks.

Kerst en Sweet Bourbon!

Sweet Bourbon en Kerst! Maak van kerst het feest wat je wenst, waar je je goed bij voelt en maak er vooral een ontspannen periode van. Gezelligheid is wat je er zelf van maakt en daar hoort vanzelfsprekend muziek bij. Ik zou zo zeggen draaien die muziek van Sweet Bourbon! Klik op Fijne feestdagen voor Spotify!

sweet bourbon studio

Onder leiding van producer Leon Bartels (o.a. van Popa Chubby) gaat Sweet Bourbon weer de studio in. Na de albums Live At Trianon en Night Turned Into Day zal het derde album voornamelijk weer uit eigen werk bestaan. Start 1-2-3- november 2019!