Bourbonnettes


Z A N G E R E S S E N.

Marjolijn de Buijzer & Eudia Purperhart on stage.

Sinds juni 2015 mag Sweet Bourbon zich rijk prijzen met the Bourbonnettes. Dit fraaie duo verzorgt de backing vocals van Sweet Bourbon en als het moet draait deze tandem zijn hand niet om voor wat lekker solowerk. Deze mooie dames  stonden  meerdere malen met de soulzanger George McCrae op het podium.

Marjolein de Buijzer, actrice dramadocent en zangeres is een duizendpoot op muzikaal gebied en is al 23 jaar frontvrouw van  de funk- en soulband The B Machine. Het is dan ook geen toeval dat ze ja zei toen ze werd gevraagd Sweet Bourbon te komen versterken. ‘Blues deed ik nog nooit maar ik vind het lekker klinken met dit bandje’.

Eudia Purperhart is ook al zo’n alleskunner. Kwam gelijktijdig met Marjolein binnen bij The B Machine en zingt daar nu nog de sterren van de hemel. Heeft heel veel ervaring als lead- en achtergrondzangeres in diverse bands in Arnhem en wijde omgeving. Deze moeder van twee zonen houdt vooral van ‘zwarte’ muziek uit allerlei stromingen.

The Bourbonnettes  zijn een ingespeeld team en de kers op de Sweet Bourbontaart. Meer informatie van Eudia Purperhart kun je vinden op haar Facebook pagina. En van Marjolijn de Buijzer op haar Facebook pagina.

De Bourbonnettes Eudia en Marjolein zijn helaas niet altijd beschikbaar, gezien hun professionele zang- en entertainment activiteiten. Met trots delen wij mede dat wij de ervaren zangeressen Sonja Walters en Suzan Wattimena aan ons hebben weten te binden. Zij zullen dan Eudia en Marjolein vervangen.

Sonja Walters & Suzan Wattimena sb site

Sonja Walters & Suzan Wattimena on stage.

Sonja Walters. Heeft inmiddels een flinke staat van dienst opgebouwd als zangeres. Maar eerst wat persoonlijke info. Sonja verdient de kost als docente Engels op het Montessoricollege in Nijmegen. Heeft het daar uitstekend naar de zin en vindt het fantastisch om met bijna jongvolwassenen te werken. Heeft 2 jonge meiden thuis en houdt van hardlopen. Als zangeres heeft ze veel ervaring opgedaan in diverse bandjes en projecten in vele stijlen. Zowel als solo- en backing zangeres. Na een paar jaar pauze te hebben genomen heeft ze een tijd geleden het zingen weer opgepakt in de geweldige band Stolen Dan. En sinds kort treedt zij met regelmaat op met Sweet Bourbon als lead- en backing zangeres. Meer informatie van Sonja Walters kun je vinden op haar Facebook.

Suzan Wattimena. Een ervaren backing zangeres uit Lent bij Nijmegen. Trainingsactrice, sportdocente, pianodocente en moeder van drie kinderen. Op de  vrijdagochtend geeft zij total body training en pilates/callanetics in de Spil. In haar vrije tijd, nou ja die nog over is, beoefent zij Bikram Yoga. Suzan is niet actief op social media. Ooit begonnen bij de lokale band Red Rooster Club, gevolgd door Stolen Dan en Treasure Box. Zij sluit zich regelmatig aan bij diverse projecten voor solo- en backing vocals. Zingen is haar lust en leven en ieder optreden vult zij met zoveel energie alsof het haar eerste is. Suzan: “Bij Sweet Bourbon voel ik me helemaal ‘senang’!”

Laura van der Vange.
internet-laura-site
Laura van der Vange (24) nieuw jong zang talent. Als artieste studeerde ze aan de academie Pop en Sounddesign met als hoofdvak zang. Behaalde haar diploma in 2015. Ze is onder andere fan van Gregory Porter en mocht deze in 2015 live zien op treden. Ontwikkelde zich als lead- en backingvocals in diverse samenstellingen. Ze zingt zowel pop als jazz. Verder maakt zij deel uit van het bestuur van Vocal Vibes; een zangplatform dat workshops en zang evenementen organiseert in Arnhem en omstreken. Bij Sweet Bourbon gaat ze ons team Bourbonnettes versterken. Meer informatie van Laura van der Vange kun je vinden op haar Facebook.

BOURBONNETTES een lust voor oog en oor!

Bourbonnettes blues Sweet Bourbon festival gitaar bas basgitaar eig schreeven lindenberg stockenhof muziekschool live jam workshop coach coachen festivals muziekcafe rock the club gitaar nijmegen nijmegen-oost berg en dal groesbeek gennep beek-ubbergen beek ubbergen nijmegen Muziek gitaarles Mijn belangrijkste tegenhanger ten opzichte van de Fender Telecaster is mijn Haar stratocaster. Custom made 2010. Een geweldige sound middels Suhr pick-ups. John Suhr, 2xSuhr FL Vintage Neck&middle pickup, 1xSuhr SSV Bridge Humbucker. Een rosewood toets van Braziliaans Palissander. Jumbo frets en een Calaham brug. Vintage locking tuners. Een ‘special made design’ waar er maar 1 van bestaat. Deze strat heeft net dat randje meer ten opzichte van mijn andere Fender stratocasters. Een foto is te vinden op mijn facebook paginaMijn belangrijkste tegenhanger ten opzichte van de Fender Telecaster is mijn Haar stratocaster. Custom made 2010. Een geweldige sound middels Suhr pick-ups. John Suhr, 2xSuhr FL Vintage Neck&middle pickup, 1xSuhr SSV Bridge Humbucker. Een rosewood toets van Braziliaans Palissander. Jumbo frets en een Calaham brug. Vintage locking tuners. Een ‘special made design’ waar er maar 1 van bestaat. Deze strat heeft net dat randje meer ten opzichte van mijn andere Fender stratocasters. Een foto is te vinden op mijn facebook pagina

bourbonnettes Mijn belangrijkste tegenhanger ten opzichte van de Fender Telecaster is mijn Haar stratocaster. Custom made 2010. Een geweldige sound middels Suhr pick-ups. John Suhr, 2xSuhr FL Vintage Neck&middle pickup, 1xSuhr SSV Bridge Humbucker. Een rosewood toets van Braziliaans Palissander. Jumbo frets en een Calaham brug. Vintage locking tuners. Een ‘special made design’ waar er maar 1 van bestaat. Deze strat heeft net dat randje meer ten opzichte van mijn andere Fender stratocasters. Een foto is te vinden op mijn facebook pagina